INRICHTEN rustRUIMTE

Overal nappen in Nederland!

Inrichten rustruimte

Duurzame inzetbaarheid is een belangrijk item waar veel organisaties mee te maken hebben. Wil je ook vitale, productieve en gelukkige werknemers en gasten? Ik kom graag in contact met bedrijven, zorginstellingen, kantoorverzamelgebouwen en horecaondernemingen die werk maken van de gezondheid, vitaliteit en productiviteit van hun medewerkers en gasten. Graag bespreek ik de mogelijkheden die Place to Nap biedt aan jouw doelgroep. Daarbij werk ik samen met li-Zarchitectuur en kunnen we ook maatwerk leveren.


Bedrijven

Een volledig duurzaam ingerichte multifunctionele ruimte op locatie waar de werknemer kosteloos kan powernappen, mediteren en ontspannen tijdens de werkdag of nacht. Geef medewerkers de ruimte en tijd om in alle rust te herstellen. Faciliteer een rustmoment met een ingerichte ruimte. Wist je dat dit ook een interessante mogelijkheid is om toe te voegen aan de secundaire arbeidsvoorwaarden?

Er is overal over nagedacht. Het is een totaalpakket waarbij de werknemers ook een workshop krijgen van een expert om nog productiever door de dag of nachtdienst te gaan en extra materialen zoals hoeslakens, dekens en kussens.

Wanneer ook het startpakket wordt afgenomen, kan de werknemer een reservering plaatsen via www.placetonap.nl en in de toekomst via de NAPapp. Ook voor de organisatie zijn er extra services in dit pakket.


Horeca

Vind je gezondheid en vitaliteit belangrijk? En wil je de gasten voorzien alle gemakken? Een multifunctionele ruimte in jouw horecaonderneming waar gasten een rustmoment kunnen pakken, is dé unieke service! Place to Nap richt de ruimte op een duurzame wijze in. Gasten kunnen hier, eventueel tegen betaling, gebruik van maken.

Er is overal over nagedacht. Het is een totaalpakket met promotiemateriaal en extra materialen zoals fleece deken en hoeslaken.

Bij afsluiting van het startpakket, kunnen gasten een reservering plaatsen via www.placetonap.nl en in de toekomst via de NAPapp. Ook voor de organisatie zijn er extra services in dit pakket.

Laten we het sfeertje voor je schetsen

Plek om helemaal tot rust te komen, heerlijk warm bed, stilte, je kunt even helemaal uit zijn, meditatie, yoga, donker, aangename temperatuur, veilig, ontspanning, resetten, CTRL+ALT+DELETE, duurzaam, privacy, anoniem, goed geventileerd, toegankelijk voor valide en invalide, klimaatvriendelijk en hygiënisch.

Interesse?

Geïnteresseerd in een volledig ingerichte, duurzame rustruimte (gebaseerd op ruimte van 8,8 m2) en toegang reserveringssysteem via de website in jouw onderneming? Ik bespreek graag met je de mogelijkheden! Ook op het gebied van implementatie denk ik graag mee.

Vraag een offerte op.

Place to Nap wil iedereen de voordelen van rustmomenten overdag laten ervaren.